Bjergtaget var også på tur under Qaqortoq Skiing Race - lørdag den 17. marts.

Vi nåede hverken 10-20 eller 40 km, men vi nåede 3-4 km op af Storsøen, hvor vi havde nogle hyggelige timer med nogle rigtigt glade og skiseje børn.

Vi gravede ned til kineserne, klappede Zippo og spiste lunede boller og grillede pølser samt drak the og kaffe.

Bjergtaget 18. marts /Lars

Det er utroligt godt at det er blevet muligt for at børn og voksne kan låne/leje ski og støvler - netop herfor kan Bjergtagets Slowtrekking finde sted - også når vi har sne...

Bjergtaget laver slowtrekking året rundt - og alle er velkomne med. Turene har til formål at komme ud for at få rørt vore kroppe, oplevet den fantastiske natur og få nogle hyggelige snakke om - alt muligt.

Følg med på siden her...  og se hvilke ture jeg/vi lægger op. Alle er velkomne til at tage med - og jo flere jo hyggeligere.

 soendagSt

Turene vil blive varierede - på ski, på skøjter og på gåben - men vi vil altid gå langsomt, der vil altid være en gode pauser og der vil altid være gode snakke ...Turene vil blive afhængige af vejr og vejrudsigter, men vi vil bestræbe os på at alle kan komme med, og her ligger derfor også en god mulighed for at prøve nye måder at gå i fjeld. Undertegnede, Lars, er en habil ski- og skøjteløber og selvfølgelig solid på gåben og kan instruere e.v.t. nybegyndere. Desuden har jeg alverdens udstyr, som jeg medbringer på turene, og således at vi kan klare alle situationer - derude.    Ring e.v.t. Lars på +299 590315 for flere oplysninger.

Husk endvidere! At alle der er tilknyttet Campus - og som er i følge med en lærer på Campus (og jeg, Lars, er lærer på Campus) kan låne blandt andet ski og støvler på Campus.

18. marts 2018 Bjergtaget v/Lars