Søndag den 3. marts går vi til Storfjeldet  - og drikker her kaffe/the samt spiser...

Turen tænkes som en eftermiddagstur - hvor vi regner med at blive i fjeldet og se den smukke solnedgang.

solStorfjeldet2

Grib fat i din kæreste, mand/kone, ven og dine børn og kom med...! Vi går fra vores P-plads for foden af vores trappe på Kigutaarnat kl. 14.

Turen bliver let - men vi kan komme ud for lidt med at der er er lidt glat og lidt sne deroppe. Ifølge DMI skulle temperaturen blive minus 3-4 grader, der skulle blive sol og være nærmest vindstille - perfekt til en tur i fjeldet. 

Vi tager kaffe/the, boller og lidt ost med - venligst tag også lidt med til den fælles kaffemik i fjeldet. Det er også en god idé at medbringe en, kop, kikkert, camera og en siddepude. 

Vi tænker - først at gå op på 'vores'  top... drikke kaffe m.m. der. Derefter tænker vi at gå ind til 'stolpen' og se ud mod øst og syd. Og endelig tænker vi at gå tilbage samme vej ... hvor vi så tænker at der må være blevet solnedgang når vi når til 'vores' top igen. Ønsker du kun at deltage på noget af turen er du også velkommen.

Vi, Heidi, Zippo og jeg, Lars, glæder os til at se jer. Og tag endelig venner og børn med på turen.


Bjergtaget laver slowtrekking året rundt - og alle er velkomne med. Turene har til formål at komme ud for at få rørt vore kroppe, opleve den fantastiske natur og få nogle hyggelige snakke om - alt muligt.

Bjergtaget (Lars) 3. marts 2019