Cykelturen - september, må vi desværre aflyse.

Sommerferien blev en tur omkring Bolmen (S), op til Gol i Halling (N), ned igennem Telemark og tilbage til DK via Langesund-Hirtshals.

Saga, er nu 12 uger - og der er pt. en del arbejde med hende og det at skulle passe arbejde samtidigt.

 

                         

Turen søndag den 3. juli blev en dejlig tur langs op langs Kattegatkysten og rundt på digerne ved Overgaard Gods.

ydrefjord10

vradsstation2

himmelbj

Weekenden den 30. april - 1. maj cyklede vi Bryrupbanestien med overnatning på Vrads Station. 

Turen blev en smuk smuk forårstur - vi var 5 der cyklede og 7 der spiste fortræffelig middag på Vrads Station

Turen udgik og sluttede i Ry - P-pladsen ved Kvickly. Vi startede kl. 10 lørdag og cyklede sønden om Julsø, under Himmelbjerget og forbi Slåen sø til Virklund, hvorfra vi cyklede på Bryrupbanestien.  

 

Turene beskrevet - kan ændre sig, men datoerne ligger fast.

Vi bygger nogle ture længere og vildere... I 23 regner vi med at lave en vandretur på Korsika - se højre magin. Og i 24 drømmer vi om Færøerne eller Kujalleq (Sydgrønland)

Turene bliver som altid således at du må tage dig selv og en ven eller to med - og at du/I kan tilmelde dig/jer til turene på nedestående mail eller telefonnummer.

Turene varierer, men hvis vi cykler bliver de på et sted imellem 25 og 30 km/dag, og kørslen fordrer, hvis ikke andet er oplyst, tur- eller citybikes. Forplejning under turen må du/I selv have med - men tag med, så alle kan dele og smage fra alle.

Til turen kan der som sædvane lånes/lejes cykler (mountain/city-bikes) af mig, Lars.

Kom frisk og vær med på tur ...

Hilsen Heidi og Lars

 

Som sagt,  sætter vi fortløbende flere og forskellige ture op - og i alt fald sætter vi en tur op hver den første søndag i måneden.

Følg med på siden her - for de næste ture.

Bjergtaget laver slowtrekking året rundt - og alle er velkomne. Turene har til formål at komme ud for at få rørt vore kroppe, opleve den fantastiske natur og få nogle hyggelige og gode snakke om - alt muligt.

Bjergtaget (Lars) 2022