Beklager, men Bjergtagets slowtrekking-tur den 2-3. oktober bliver udsat til weekenden den 6-7 november. Vi cykler i Sverige den 2-3 oktober - en ugestur til Piksborg.

Bjergtagets 1+1 dags tur i weekenden den 6-7 november bliver på Djurslands østkyst.

 lshRuggraardStr

Cykelturen er endnu ikke planlagt i detaljer, men kommer til starte i nærheden af Balle og går (cykler) så meget som muligt langs stranden helt ned og rundt til Ahl Hage. Tilbageturen op til Balle går mere indenlands og kommer forbi Stubbe Sø. Vi overnatter i telt og shelter på Boeslum Strandshelterplads.

Turen planlægges i detaljer i løbet af et par uger - turen om lørdagen bliver lidt på rå veje - hvorfor mountainbikes eller citybikes med breddere dæk må anbefales. Bjergtaget cykler, som er rubuste citybikes med "breddere" dæk, kan lejes til turen.

Tag dig selv og en ven eller to med - og tilmeld dig turen på nedestående mail eller telefonnummer. Tilmelding senest den 30. september.

Til turen er det muligt at leje cykler (mountain/city-bikes) af mig, Lars, og vi har også telte og liggeunderlag vi kan låne/leje ud. Cykler lejes til 50 kr per dag, liggeunderlag og telte lejes til en "god" pris. 

Kom frisk og vær med på tur ...

Hilsen Heidi og Lars

 

Vi sætter fortløbende flere og forskellige ture op - og i alt fald sætter vi en tur op hver den første søndag i måneden.

Følg med på siden her - for de næste ture.

Bjergtaget laver slowtrekking året rundt - og alle er velkomne. Turene har til formål at komme ud for at få rørt vore kroppe, opleve den fantastiske natur og få nogle hyggelige og gode snakke om - alt muligt.

Bjergtaget (Lars) 2021