Lørdag den 13. januar 2018 var vi 8 og hunden, Zippo, som på skøjter og gåben gik op til den nordlige ende af Storsøen

PaaStorsoenH2

Vejret var super dejligt og vi kunne holde varmen i små 2 timer med grill og varm saft, the og kaffe inden vi drog hjem igen...

Turen i lørdags blev en stor succes og jeg/vi vil kun anbefale alle andre at tage med næste gang vi laver tur. Den næste tur er på bedding og løber af stabelen lørdag den 27. januar. Vi tænker, vi vil forsøge at lave slow-trekking ture hvert 14. dag. Vi vil lave turene til spektakulære spots her i nærheden af Qaqortoq og alle er meget velkomne til at deltage.  

HeidiSalikmmx3H2

Følg med på siden her...  og se hvilke ture jeg/vi lægger op. På sigt kommer der også ture hvor der indgår overnatning i telt.

Turene vil blive varierede - på ski, på skøjter og på gåben - men vi vil altid gå langsomt, der vil altid være en gode pauser og der vil altid være gode snakke ...Turene vil blive afhængige af vejr og vejrudsigter, men vi vil bestræbe os på at alle kan komme med, og her ligger derfor også en god mulighed for at prøve nye måder at gå i fjeld. Undertegnede, Lars, er en habil ski- og skøjteløber og selvfølgelig solid på gåben og kan instruere e.v.t. nybegyndere. Desuden har jeg alverdens udstyr, som jeg medbringer på turene, og således at vi kan klare alle situationer - derude.    Ring e.v.t. Lars på +299 590315 for flere oplysninger.

Vi glæder os til at se dig/jer med på tur ... Heidi og Lars

P.S. Deltagere som er tilknyttet Campus Kujalleq, elever, lærere m.v. kan låne skøjter og ski på Campus
 

15 jan. 2018

Bjergtaget v/Lars